Infobrev 5 - Nu är hon äntligen här!

26.10.2020 kl. 13:46
Damernas lilla svarta har åkt iväg på sin första resa och är på väg till er, kära sångarsystrar! Om hon inte redan har anlänt, så dimper hon snart ner i postlådan hos er som valt det alternativet; för er som valt att plocka upp henne på FSSMF:s kansli vid G18, så väntar hon på er där.

Lanseringen av Damernas lilla svarta

Eftersom vi inte kan träffas fysiskt just nu och fira vår nya sångbok kommer vi att göra lanseringen online istället. Vi kommer att regelbundet lägga upp inlägg på sociala medier och vi har också att förnya webbplatsen www.fsd.fi och lägger upp information här.

Ni har kanske redan sett filmen som publicerades på Facebook där Marika och Heli får en första titt på sångboken? Det kommer att komma fler liknande videor där vi berättar mera om bakgrunden till boken, presenterar kompositörer och lyfter fram enskilda sånger och intressanta detaljer. Dessutom publicerar vi en serie videor som presenterar de olika kategorierna i boken mer ingående, som ska hjälpa er att bli bekanta med de sånger som är nya för er.

För att det inte ska bli alltför ensidigt vill vi gärna att också ni delar med er av bilder, videor och inlägg med boken. Ni kan till exempel ta en bild tillsammans med boken eller en video där ni visar era reaktioner på boken och lägga upp den på era Facebook- eller Instagram-sidor, där ni gärna får tagga FSD och använda hashtaggarna #damernaslillasvarta #fisvedamkörer #damkör #körsångförlängerlivet. Om ni vill kan ni också skicka materialet till damkorsforbundet@gmail.com, så kan vi sen dela era bilder i FSD:s olika kanaler.

Genom att följa oss på sociala medier och hålla koll på www.fsd.fi får ni mera information och vi kommer såklart också i fortsättningen att skicka ut de traditionella infobreven.

Dirigentträff via Zoom 15.11 kl. 18.00

Som en del av sångboksprojektet ordnar vi en träff för förbundets alla dirigenter söndagen 15.11 kl. 18.00 via Zoom. Under träffen diskuterar vi sångboken mer ingående, t.ex. hur man kan ta den i bruk och vilka sånger som kan passa för olika typers körer. Det finns också en möjlighet att ställa frågor till projektgruppen. Anmäl ert deltagande till stenberg.jenny@gmail.com senast fredagen 13.11, så får ni länken till Zoom-mötet.  

Förbundshelgen Tammerfors 13-14.3.2021

Vi vill med det samma påminna er om att förbundshelgen hålls nästa år i Tammerfors, hoppas vi i alla fall! Vi följer förstås med läget och återkommer med mera information närmare.  

Sjung väl!

Styrelsen

Styrelsen